{τρόικα} τρόικα {τρόικα} πετρες «Κατέβασε» ταχύτητα στο τέλος το Χ.Α.

πετρες Πάνω από τις 1.000 μονάδες διατηρήθηκε ο Γενικός Δείκτης, Πρέκια Νεοχωρίου κόντρα στην……

«Κατέβασε» ταχύτητα στο τέλος το Χ.Α. πετρες Κατοχύρωση βραχυχρόνιων κερδών από τους επενδυτές

Πάνω από τις 1.000 μονάδες διατηρήθηκε ο Γενικός Δείκτης, κόντρα στην αβεβαιότητα που προκαλούν οι πολιτικές εξελίξεις και ο νέος κύκλος διαπραγματεύσεων με την τρόικα.

Βασικά χαρακτηριστικά της σημερινής συνεδρίασης ήταν οι εναλλαγές και οι διακυμάνσεις. Ο Γενικός Δείκτης διαμορφώθηκε στις 1.020,04 μονάδες στο +0,39%.

Πρωτύτερα και στα υψηλά ημέρας η αγορά βρέθηκε έως τις 1.031,37 μονάδες με άνοδο +1,5%, Μπλε πέτρα μαρμαρόπετρα όμως σταδιακά εκδηλώθηκαν ρευστοποιήσεις. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 63,58 εκατ. ευρώ.

πετρες πετρες Χιώτης: «Η τρόικα πήρε τα λεφτά της Μαρίας!»

Ο Διονύσης Χιώτης βοηθάει ένα κοριτσάκι που έχει ιατρική ανάγκη, αλλά ενημέρωσε πως η τρόικα πήρε τα λεφτά για τη νοσηλεία της στην Αμερική.

Ο Ελληνας τερματοφύλακας ενημέρωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πως τα νέα για την υγεία της μικρής Μαρίας Μόκα είναι ευχάριστα, αλλά υπάρχει πρόβλημα με τα χρήματα, για τα οποία έγιναν τεράστιες προσπάθειες να συγκεντρωθούν τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο Διονύσης Χιώτης έγραψε συγκεκριμένα: Μπέζ αγγονάρια «Θέλω να σας ενημερώσω ότι, ενώ τα νέα είναι για την υγεία της μικρής Μαρίας Μόκα είναι ευχαρίστα, δυστυχώς δεν καταφέραμε να πείσουμε την τρόικα ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για την βοήθειά της, ήταν για αυτό τον σκοπό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

πετρες Γεωργιάδης: Δεν περιμένουμε το CNN για να μάθουμε τα προβλήματα στην υγεία

Οργισμένη απάντηση στο ρεπορτάζ του αμερικανικού δικτύου σχετικά με τη φαρμακευτική περίθαλψη και τις ελλείψεις  

Άμεση ήταν η απάντηση του υπουργού υγείας, πετρινα τραπεζια εξωτερικου χωρου Άδωνη Γεωργιάδη, στο ρεπορτάζ του CNN για τη μελανή φαρμακευτική περίθαλψη στην Ελλάδα και τις ελλείψεις κατά το δημοσίευμα σε τουλάχιστον 200 φάρμακα. 

Ο υπουργός σχολίασε το δημοσίευμα του αμερικανικου δικτύου, λέγοντας πως «εμείς δεν περιμένουμε να μάθουμε από το CNN τα προβλήματα. Ξέρουμε πως έχει η κατάσταση».

Για το ίδιο δημοσίευμα, ο πρόεδρος του ΣΦΕΕ κ. Κωνσταντίνος Φρουζής δέχτηκε ερώτηση σχετικά με δημοσίευμα του CNN ότι οι εταιρείες έχουν αποσύρει από την Ελλάδα 200 σκευάσματα:

«Δουλειά μας είναι να δίνουμε φάρμακα», πετρες εξωτερικου χωρου δαπεδου είπε ο κ. Φρουζής, προσθέτοντας ότι «από τη στιγμή που το φάρμακο κυκλοφορεί και του έχει δοθεί τιμή, η εταιρεία το διαθέ ΤΕΙ στην αγορά. Ελλείψεις φαρμάκων ενδέχεται να υπάρχουν στα σημεία πώλησης».

Να σημειωθεί πως το CNN χαρακτήρισε ως «θανατηφόρες» τις περικοπές ύψους 40% που επέβαλλε η τρόικα στο σύστημα υγείας στην Ελλάδα, εξαπολύοντας επίθεση προς τους δανειστές και στην πολιτική σκληρής λιτότητας που εφαρμόζουν στη χώρα. 

Επίσης στο δημοσίευμα το αμερικανικό δίκτυο υποστηρίζει πως η βαθιά ύφεση δεν αποτελεί πλέον λύση αλλά μέρος του προβλήματος με ανυπολόγιστο κόστος για τους ανθρώπους, πετρώματα Πηλίου ενώ επισημαίνει πως «πάνω από 200 σημαντικά φάρμακα έχουν αποσυρθεί από τα ράφια των φαρμακείων, καθώς ο κρατικός προϋπολογισμός για τα φάρμακα μειώθηκε σε μεγάλο βαθμό και οι φαρμακευτικές εταιρείες φεύγουν από την χώρα μαζικά».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

πετρες

source: http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/587249/katevase-tahutita-sto-telos-to-ha/
πετρες…

Add a Comment

Your email address will not be published.