Κύπρος Νομική ανάπτυξη πετρες Στη ζώνη της σταθεροποίησης εισήλθε η Κύπρος

πετρες Η Κύπρος εξήλθε από τη ζώνη κινδύνου και εισήλθε στη ζώνη της σταθεροποίησης, πετρα καρυστου τοποθετηση τιμη δήλωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης……

Στη ζώνη της σταθεροποίησης εισήλθε η Κύπρος πετρες Γεωργιάδης: Τα χειρότερα στον τραπεζικό τομέα τα έχουμε αφήσει πίσω

Η Κύπρος εξήλθε από τη ζώνη κινδύνου και εισήλθε στη ζώνη της σταθεροποίησης, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης.

Σε προσφώνηση σε συνέδριο, με θέμα τους υδρογονάνθρακες και την αειφόρο ανάπτυξη στην Κύπρο, ο υπουργός Οικονομικών αναφερόμενος στην οικονομική κατάσταση και στο χρηματοπιστωτικό τομέα υπογράμμισε ότι «τα χειρότερα στον τραπεζικό τομέα τα έχουμε αφήσει πίσω».

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, επίσης, διαβεβαίωσε ότι η διόγκωση των δημόσιων οικονομικών δεν μπορεί να περάσει από νέες φορολογίες και αναφέρθηκε στο θέμα των μεταρρυθμίσεων στη δημόσια υπηρεσία, επισημαίνοντας ότι ο εκσυγχρονισμός θα έπρεπε να είχε γίνει πριν πολύ καιρό.

Σημείωσε ότι η δανειακή σύμβαση επιβάλλει σε όλους ότι θα πρέπει να προχωρήσουμε στις κατάλληλες αλλαγές στον δημόσιο τομέα με ανάλογη πειθαρχία και συνέπεια.

Σε ότι αφορά στις ιδιωτικοποιήσεις ημικρατικών οργανισμών ανέφερε ότι η κυβέρνηση δεν θα διστάσει να πάρει σωστές αποφάσεις, πετρα για εσωτερικο τοιχο διευκρινίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν διακατέχεται από δογματικές τάσεις.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι για το θέμα των ιδιωτικοποιήσεων βρίσκεται σε εξέλιξη σχετική μελέτη και ότι οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα είναι με διαφάνεια και θα έχουν ως στόχο και το συμφέρον των υπαλλήλων των οργανισμών, αλλά και προς όφελος της οικονομίας και της κοινωνίας γενικότερα.

Σχετικά με την ενέργεια ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι το φυσικό αέριο δημιουργεί τεράστια προοπτική στην κυπριακή οικονομία και τούτο καθιστά ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη προκειμένου να ανοικοδομηθεί το οικονομικό μας μοντέλο.

Αν η κυπριακή οικονομία, τόνισε, δεν άρει τις ανισορροπίες που έχει σήμερα, δεν θα μπορέσει να αξιοποιήσει τις τεράστιες ευκαιρίες που δίδονται.

πετρες πετρες Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, πετρα χτισιματος Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, πετρα για εσωτερικο τοιχο ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, πλακεσ πηλιου του είπε: Πέτρες μπέζ «Συγγνώμη, σχιστολιθικών πετρωμάτων Νεοχωρίου δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, Σκαπιτσαριστό ροζ ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».πετρες Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και άπορους ανακοίνωσε ο Άδωνις

Η δωράν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας – Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές.

Mεγάλη συμμαχία – συνεργασία του υπουργείου Yγείας με τον φαρμακευτικό κόσμο, ΣΦΕΕ και φαρμακαποθήκες, ΕΟΦ και ΙΣΑ, συντριβανια εξωτερικου χωρου πετρινα ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξασφάλισε την παραχώρηση φαρμάκων σε όλους τους ανασφάλιστους και άπορους.

Από τον Οκτώβριο εκτιμάται ότι το πρόγραμμα θα είναι στην πλήρη εξέλιξή του.

Η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα της κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας.

Ουσιαστικά οσοι λάβουν το εισιτήριο υγείας θα καλύπτονται και

φαρμακευτικά. Μπορούν να διατεθούν, σύμφωνα με τον ΣΦΕΕ, περίπου 900.000

φαρμακευτικά σκευάσματα.

Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές. Το δίκτυο που οργανώνεται σήμερα θα καλύπ ΤΕΙ και τις φαρμακευτικές ανάγκες των ανασφάλιστων και των άπορων.

Πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή ότι το ποσό που αφορά στο εισιτήριο υγείας δεν επαρκεί και για φαρμακευτική κάλυψη, και αυτό το

κενό θα καλύψει η συνεργασία με τις εταιρίες και τις φαρμακαποθήκες.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη θα επεκταθεί το δίκτυο ιατρείων κοινωνικής αποστολής σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, μέσω των ενοριών θα γίνει καταγραφή των ανασφάλιστων και άπορων στην επικρά ΤΕΙα. Μέχρι τώρα στο κοινωνικό ιατρείο της Αθήνας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Πατούλης,  έχουν εξεταστεί 30.000 άτομα ανασφάλιστα.

Στόχος η χορήγηση γενοσήμων έως και 60%

Γενναία μείωση της τιμής των γενόσημων ανακοίνωσε ακόμη ο υπουργός υγείας. Είναι ένα από τα μέτρα που θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για τα φάρμακα που καταρτίζεται και θα παρουσιαστεί και στην τρόικα. Κίνητρα δόθηκαν ήδη στους ασφαλισμένους που επιλέγουν γενόσημα, αλλά αναλόγως θα δοθούν και στους γιατρούς για να τα συνταγογραφούν καθώς και στους φαρμακοποιούς

Ο υπουργός υγείας ξεκαθάρισε ότι είναι ανάγκη να συνταγογραφηθούν γενόσημα, προκειμένου να διατεθούν και τα νέα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας τα τελευταία δυο χρόνια.

Η γενναία μείωση των τιμών θα συνοδεύεται προοδευτικά και από άλλα μέτρα, είπε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι η τιμή θα συσχετίζεται με τον όγκο πωλήσεων.

Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη ακολουθεί το «μπαράζ» διαμαρτυριών το

οποίο έχουν εξαπολύσει οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας, αλλά και ο

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), οι οποίοι ζητούν εκ νέου από τον

υπουργό υγείας να ανακληθεί η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την αποκλειστική

συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, καθώς και να ακυρωθεί ο σχετικός

νόμος Λοβέρδου.

πετρες

source: http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/587116/sti-zoni-tis-statheropoiisis-eisilthe-i-kupros/
πετρες…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *