Τραπεζών Δημόσιο Τραπεζών πετρες Στο ΤΧΣ σήμερα οι επικεφαλής της τρόικα

πετρες Τα σχέδια αναδιάρθρωσης των συστημικών τραπεζών, πετρα χτισιματος η διακυβέρνηση τους, αλλά και οι αλλαγές στο πλαίσιο λειτουργίας του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας……

Στο ΤΧΣ σήμερα οι επικεφαλής της τρόικα πετρες Στην ατζέντα οι αναδιαρθρώσεις των τραπεζών

Τα σχέδια αναδιάρθρωσης των συστημικών τραπεζών, η δια κυβέρνηση τους, Αγγονάρια σχισθόλιθου αλλά και οι αλλαγές στο πλαίσιο λειτουργίας του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) θα εξετασθούν σε συνάντηση που θα έχουν σήμερα οι επικεφαλής της τρόικας με την ηγεσία του ΤΧΣ.

Οι κ.κ. Πόουλ Τόμσεν, Ματθίας Μορς και Κλάους Μαζούχ στη συνεργασία που θα έχουν με τη διευθύνουσα σύμβουλος του ΤΧΣ κ. Αναστασία Σακελλαρίου και τον πρόεδρο του ΤΧΣ κ. Χρ. Σκλαβούνης θα εξετάσουν τις πρωτοβουλίες που έχει λάβει το Ταμείο για μία φιλόδοξη και ταχεία λειτουργική αναδιάρθρωση όλων των τραπεζών στις οποίες έχει σημαντική συμμετοχή, με στόχο τη μείωση του λειτουργικού κόστους και την αύξηση της κερδοφορίας τους.

Στη συνάντηση αναμένεται να εξετασθούν οι επιχειρούμενες αλλαγές στους εσωτερικούς κανονισμούς του ΤΧΣ ώστε να εξορθολογίσει τον καταμερισμό των καθηκόντων και των αρμοδιοτήτων μεταξύ του Γενικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτ ροπής, αλλά και οι επικείμενες αλλαγές που έχει ζητήσει η τρόικα στη νομοθεσία ώστε να αποσαφηνισθεί ο μη δημόσιος χαρακτήρας του Ταμείου.

πετρες Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, πετρα για εσωτερικο τοιχο ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, πετρα για χτισιμο που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, Πλάκα πελεκιτή σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, Σκαπιτσαριστό ροζ απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».πετρες Χιώτης: «Η τρόικα πήρε τα λεφτά της Μαρίας!»

Ο Διονύσης Χιώτης βοηθάει ένα κοριτσάκι που έχει ιατρική ανάγκη, αλλά ενημέρωσε πως η τρόικα πήρε τα λεφτά για τη νοσηλεία της στην Αμερική.

Ο Ελληνας τερματοφύλακας ενημέρωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πως τα νέα για την υγεία της μικρής Μαρίας Μόκα είναι ευχάριστα, συντριβανια εξωτερικου χωρου πετρινα αλλά υπάρχει πρόβλημα με τα χρήματα, για τα οποία έγιναν τεράστιες προσπάθειες να συγκεντρωθούν τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο Διονύσης Χιώτης έγραψε συγκεκριμένα: «Θέλω να σας ενημερώσω ότι, ενώ τα νέα είναι για την υγεία της μικρής Μαρίας Μόκα είναι ευχαρίστα, δυστυχώς δεν καταφέραμε να πείσουμε την τρόικα ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για την βοήθειά της, ήταν για αυτό τον σκοπό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

πετρες

source: Σκαπιτσαριστό ροζ http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/586371/sto-ths-simera-oi-epikefalis-tis-troika/
πετρες…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *