μέλλον Ελλάδα ανάπτυξη πετρες «Η Ελλάδα επιστρέφει στην ανάπτυξη το 2014»

πετρες Την άποψη ότι οι ελληνικές τράπεζες θα πρέπει να αποδείξουν ότι έχουν επαρκή κεφάλαια για να αντέξουν άλλα δύο χρόνια ύφεσης……

«Η Ελλάδα επιστρέφει στην ανάπτυξη το 2014» πετρες Προβόπουλος: Επαρκή κεφάλαια για δύο ακόμα χρόνια πρέπει να έχουν οι τράπεζες

Την άποψη ότι οι ελληνικές τράπεζες θα πρέπει να αποδείξουν ότι έχουν επαρκή κεφάλαια για να αντέξουν άλλα δύο χρόνια ύφεσης υπό το «δυσμενές» σενάριο των stress test εξέφρασε σε συνέντευξη του στο πρακτορείο Reuters ο διοικητής της ΕλλάδαΕλλάδας, Γιώργος Προβόπουλος.

«Με βάση το βασικό σενάριο, επενδυσεις εξωτερικων τοιχων που αποτυπώνει την πρόβλεψή μας και την πρόβλεψη της τρόικα, η Ελλάδα θα επιστρέψει σε ανάπτυξη το 2014», υποστηρίζει ο κ. Προβόπουλος, ο οποίος προσθέ ΤΕΙ ότι «υπό το δυσμενές σενάριο, η ανάπτυξη ξεκινάει το 2016, πετρα λατομειου τιμη με μικρό αρνητικό ρυθμό ανάπτυξης μέχρι τότε».

Ο Γ. Προβόπουλος υποστηρίζει ότι είναι «ολοένα και πιο αισιόδοξος» για το μέλλον της ΕλλάδαΕλλάδας, αναφέροντας πως η προσδοκώμενη επιστροφή στην ανάπτυξη υπόσχεται «ένα θετικό αντίκτυπο στην εμπιστοσύνη» που με τη σειρά του θα ενίσχυε τις δαπάνες και τις επενδύσεις.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο η Ελλάδα να χρησιμοποιήσει χρήματα για την κάλυψη των δαπανών για το 2014 από το ταμείο διάσωσης των τραπεζών, ο κ.Προβόπουλος εμφανίζεται κατηγορηματικός. «Είναι επιτακτική ανάγκη τα μη χρησιμοποιηθέντα κονδύλια, να παραμείνουν διαθέσιμα ως ασπίδα προστασίας για τον τραπεζικό τομέα» τονίζει ο κ. Προβόπουλος.

πετρες Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια πετρα καβαλας κομμενη τιμη θεσσαλονικητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, πετρα συκης πηλιου τιμες σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, πετρα καβαλας κομμενη τιμη θεσσαλονικη ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, πετρα συκης πηλιου τιμες ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.πετρες Χρηματιστήριο: Έπιασε τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Έπιασε και τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης με το τζίρο να ξεπερνά τα 120 εκατ. ευρώ

Με τους τρεις «σωματοφύλακες», τις τράπεζες Εθνική, Πειραιώς και Αlpha Bank, η αγορά έπιασε τις 1.000 μονάδες, καθώς μετά το χθεσινό ράλι 4% αλλά και τα πλούσια ραντεβού από το road show στο Λονδίνο, η στάση των επενδυτών έχει αλλάξει.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ο τζίρος που διακινούν οι τρεις κύριες τραπεζικές μετοχές αφού σε σύνολο 98 εκατ. ευρώ, τα 44 εκατ. ευρώ αφορούν  την Alpha Βank, την τράπεζα Πειραιώς και την Εθνική. Οι αποδόσεις των τραπεζικών μετοχών δεν είναι αμελητέες αφού η Πειραιώς απέδωσε ήδη έως 23%, η Εθνική έως 10% και η Alpha Bank 14%.

To Χρηματιστήριο, με την δραστηριότητα των ξένων στις τράπεζες,

έφερε τον Γενικό Δείκτη μέχρι και τις 1. 001 μονάδες με κέρδη 2,40% για

να υποχωρήσει αργότερα στις 991 μονάδες (+1,37%), με ΕλλάδαΕλλάδας στις αγορές. Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

πετρες

source: http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/592875/i-ellada-epistrefei-stin-anaptuxi-to-2014/
πετρες…

Add a Comment

Your email address will not be published.