παιδί παιδί Παιδεία πετρες Ολοήμερα νηπιαγωγεία μέχρι τις 12 το μεσημέρι

πετρες Σε απόγνωση βρίσκονται εκατοντάδες γονείς στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, αφού ακόμη δεν έχει καταστεί εφικτή η λειτουργία των……

Ολοήμερα νηπιαγωγεία μέχρι τις 12 το μεσημέρι πετρες Σε απόγνωση οι γονείς στην Αχαΐα

Σε απόγνωση βρίσκονται εκατοντάδες γονείς στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, αφού ακόμη δεν έχει καταστεί εφικτή η λειτουργία των ολοήμερων νηπιαγωγείων και προνηπίων, πετρα αλβανιας τιμη λόγω έλλειψης προσωπικού.

Όπως αναφέρει η «Πρωινή Γνώμη» τις τελευταίες ημέρες έρχονται πολλές καταγγελίες γονέων, οι οποίοι έγραψαν τα παιδιά τους στα προνήπια και στα νηπιαγωγεία, επιλέγοντας τα ολοήμερα, προκειμένου να εξυπηρετούνται, επενδυσεις με πετρα αφού και οι δύο εργαζόμενοι πίστευαν πως οι μικροί μαθητές θα έμεναν στο σχολείο τους έως και τις 15.45.

Δυστυχώς όμως όχι μόνο διαψεύστηκαν, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκονται επί ξύλου κρεμάμενοι, μην έχοντας εναλλακτική λύση για τη φύλαξη των παιδιών τους μέχρι οι ίδιοι να επιστρέψουν στο σπίτι από τη δουλειά τους.

«Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Όταν κάναμε την εγγραφή στο προνήπιο, μας είπαν ότι ήταν ολοήμερο, οπότε το παιδί θα σχολούσε στις 15.45 το μεσημέρι, κάτι που μας εξυπηρετούσε, αφού εργαζόμαστε και οι δύο γονείς. Τις πρώτες ημέρες μας είπαν ότι περιμένουν δεύτερη νηπιαγωγό και πως θα έπρεπε να παραλαμβάνουμε προσωρινά το παιδί στις 13.45. Λίγες ημέρες αργότερα, πετρινα σπιτια διακοσμηση μας κάλεσαν να παίρνουμε το παιδί στις 12.15. Τώρα το μόνο που απομένει είναι να μας πουν να μην το ξαναπάμε στο σχολείο…», ανέφερε αγανακτισμένος γονιός επισημαίνοντας πως έχει βιώσει έναν απίστευτο εμπαιγμό, δίχως προηγούμενο.

«Αν από την αρχή γνωρίζαμε πως δεν θα ήταν ολοήμερο, πλακες αλβανιας θα το γράφαμε σε σταθμό, αφού δεν έχουμε δυνατότητα πρωινής φύλαξης του παιδιού. Έχουμε περιέλθει σε απόγνωση και δεν ξέρουμε τι να κάνουεπενδυσεις με πετρα», ανέφερε ο ίδιος γονιός.

Δεν μπορούν να λειτουργήσουν 17 στην Αχαΐα

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εκπαίδευσης, πετρα αλβανιας τιμη αυτή τη στιγμή τουλάχιστον 17 νηπιαγωγεία και προνήπια σε όλη την Αχαΐα, αν και έχουν οριστεί ως ολοήμερα δεν μπορούν να λειτουργήσουν μέχρι τις 15.45 το μεσημέρι, λόγω έλλειψης νηπιαγωγών. Αυτό έχει φέρει σε απόγνωση τους γονείς που ενώ είχαν βασιστεί στη λειτουργία των ολοήμερων σχολείων, πετρες για χτισιμο τιμες βρέθηκαν προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Ζητούν από τους αρμόδιους φορείς να αναλάβουν τις ευθύνες τους, προκατασκευασμενα εκκλησακια δίνοντας λύση στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.

Να σημειωθεί πως λόγω της εμπλοκής των προσλήψεων εκπαιδευτικών μέσω του υπουργείου Παιδείας, επενδυσεις εξωτερικων τοιχων εξετάζεται το ενδεχόμενο απορρόφησης νηπιαγωγών μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες.

Ωστόσο, πετρα αλβανιας τιμη και αυτό δεν πρόκειται να προχωρήσει πριν από το τέλος του μήνα. Μέχρι τότε, πετρες πηλιου νεοχωρι εκατοντάδες γονείς θα συνεχίσουν να ζουν με το άγχος και την αγωνία της πρωινής απασχόλησης των παιδιών τους, την ώρα που εκείνοι «κυνηγούν» το μεροκάματο.

Πηγή: thebest.gr

πετρες Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Μέρλιν

Στόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

πετρες Αμαλιάδα: Καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση για τον βιασμό αγοριού

Ο 31χρονος κατηγορείται πως αποπλάνησε το 13χρονο παιδί σε ξενοδοχείο της Πάτρας, τον Σεπτέμβριο του 2012

Σε πέντε χρόνια φυλάκιση, χωρίς αναστολή, και καταβολή εγγύησης 50.000 ευρώ, καταδικάστηκε τη Δευτέρα από το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο Αμαλιάδας ένας 31χρονος από την περιοχή της Πάτρας, για τον βιασμό ενός 13χρονου αθίγγανου αγοριού.

Η απόφαση αυτή ελήφθη παρά την πρόταση της Εισαγγελέως Αμαλιάδας ο 31χρονος να καταδικαστεί σε περισσότερα χρόνια και να του επιβληθεί μεγαλύτερη χρηματική ποινή.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα «Πρωινή», ο κατηγορούμενος γνώριζε το ανήλικο αγόρι και την οικογένειά του, αφού το κατάστημα που διατηρούσε βρισκόταν κοντά στην περιοχή που ζούσε το παιδί.

Όπως ανέφερε στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος, τον Σεπτέμβριο του 2012 οδήγησε τον ανήλικο σε ξενοδοχείο της Πάτρας, ισχυριζόμενος ότι το ίδιο το παιδί είχε ζητήσει να πλυθεί σε κάποιο μπάνιο, αφού είχε λερωθεί μετά από κάποιους αγώνες στους οποίους συμμετείχε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανήλικος, φέρεται να κατέθεσε ότι ο 31χρονος δεν τον βίασε, αλλά του ζήτησε να υποκύψει σε κάποιες σεξουαλικές προτάσεις. Σύμφωνα με υπαλλήλους του ξενοδοχείου, οι επισκέψεις του 31χρονου με το ανήλικο αγόρι ήταν δύο και την δεύτερη κάλεσαν την Αστυνομία, θεωρώντας ότι κάτι περίεργο συνέβαινε.

Από την ιατροδικαστική έρευνα φαίνεται να προέκυψε ότι δεν υπήρξε βιασμός, ενώ σε αυτή την άποψη φέρεται κατέληξε και ο ψυχίατρος που εξέτασε τον ανήλικο, ωστόσο το δικαστήριο δεν πείστηκε ότι δεν υπήρξε ασέλγεια, μια κατηγορία που όταν αφορά σε ανηλίκους εμπίπ ΤΕΙ στην κατηγορία του βιασμού.

Ο 31χρονος έχει ήδη προφυλακιστεί για την υπόθεση και έχει ήδη εκτίσει έναν χρόνο.

πετρες

source: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/592863/oloimera-nipiagogeia-mehri-tis-12-to-mesimeri/
πετρες…

Add a Comment

Your email address will not be published.